+32 (0)2 895 67 90 info@in2cloud.be

Werken van huis? Hier zijn een paar tips ...

Telewerken wordt gemakkelijk met In2Cloud


Telefonieservicetips
Breng uw bureautelefoon van uw kantoor naar uw huis en sluit hem aan op uw internetrouter. Het werkt precies op dezelfde manier.

Wees voorzichtig, controleer of je een voeding voor je telefoon hebt.
U kunt ook een Softphone App op uw smartphone gebruiken. Hiermee kunt u oproepen ontvangen en plaatsen alsof u op kantoor bent. Dit vereist de aanmaak van een apparaat op de Administration Portal, neem contact op met de In2Cloud Partner die onze service in uw organisatie heeft geïnstalleerd om dit te activeren.

Hoe installeer ik een softphone?Leid uw kantoornummer om naar een extern nummer door op *72 op uw telefoon (thuis, GSM,…) te drukken. Volg daarna de gesproken instructies. Kies * 73 om de omleiding te verwijderen.

U kunt dit ook op afstand doen via het gebruikersportaal. Als u geen toegang tot uw portaal heeft, neem dan contact op met uw In2Cloud partner. 

Hoe het gebruikersportal gebruiken?


Gratis samenwerkingstoolsUw zakelijke telefonieservice bevat ook GRATIS de Light-versie van onze Web Meeting service.

Hiermee kunt u met één klik virtuele vergaderingen houden met uw collega’s, partners, klanten of telewerkers, waar u ook bent!

Met de In2Cloud Web Meeting Service kunt u vanaf uw pc of smartphone beveiligde virtuele vergaderingen (audio- en videoconferenties, presentaties, whiteboards, het delen van documenten, screensharing, enz.) houden door een eenvoudige URL te sturen om mensen uit te nodigen. Het aantal vergaderingen is onbeperkt.

U hebt toegang tot de Web Meeting Service via uw gebruikers portaal. Als u geen toegang tot uw portaal heeft, neem dan contact op met uw In2Cloud partner. U kunt ook tijdelijk gebruik maken van de safemeeting.

Meer weten over onze Web Meeting ?